Matrači, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Labas preces Valmierā, veikals-noliktava

Stacijas laukums 1, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
guļamistabas mēbeles, guļamistabas komplekti, gultas, koka gultas, divguļamās gultas, lietotas gultas, matrači

LABAS PRECES, lietotu mēbeļu veikals-noliktava Rīgā, SIA JKS Holding

Stārķu 1, Jelgava, LV-3008
guļamistabas mēbeles, guļamistabas komplekti, gultas, koka gultas, divguļamās gultas lietotas gultas, matrači

Troll Smiltene, SIA

Rīgas 18, Smiltene, Smiltenes nov. LV-4729
Latvijā ražotas bērnu koka mēbeles:: ✓ Bērnu gultiņas ✓ Transformējamās gultiņas ✓ Zīdaiņu gultiņas, šūpulīši ✓ Pārtinamie galdi, kumodes ✓ Pārtināmā virsma ✓ Koka mēbeļu komplekti ✓ Skapji ✓ Mantu kastes ✓ Koka drošības sētiņas ✓ Mēbeļu riteņu komplekti ✓ Pusaudžu gultas ✓ Barošanas krēsliņi ✓ Bērnu tekstilizstrādājumu ražošana Latvijā ✓ Bērnu istabas piederumi ✓ Veļas komplekti bērnu gultiņām ✓ Gultas veļas komplektu izgatavošana ✓ Palags ar gumiju ✓ Frotē palagi ✓ Gultas veļas komplekti ✓ Palagi bērnu gultiņai ✓ Tekstila piederumi priekš pārtīšanas ✓ Pārtinamais matracis ✓ Bērnu tekstils ✓ Zīdaiņa ligzdiņa ✓ Matracis ar kokvilnas pārvalku ✓ Matrači ar stepētu kokvilnas pārvalku ✓ Kokosa matracis ar stepētu kokvilnas pārvalku ✓ Spilveni un segas no dabīga materiāla ✓ Bērnu gultas aizsargapmales ✓ Bērnu gultiņu aizsargspilveni ✓ Rotaļu baseins

Bembi, bērnu preču - rotaļlietu veikals

Ainažu 20, Saulkrasti, Saulkrastu nov., LV-2160
tirdzniecība, bērnu preču vairumtirdzniecība, sedziņas, spilveni, spilventiņi, palagi, paladziņi, baldahīni, matrači , skrituļslidas, bērnu sētiņas, bērnu manēža, bērnu ratiņi, sporta ratiņi, šūpoles, gultas gultiņas, bērnu matrači

Zepter International Baltic, SIA

K.Barona 32-2, 2.st., Rīga LV-1011
EKSKLUZĪVS DZĪVESVEIDS:

Iepazīstiet mūsu produkciju 

Ilggadēju zinātnisko pētījumu un tehnoloģiju attīstības rezultātā izstrādātie Zepter produkti veido unikālu sistēmu, kas piedāvā ideālu risinājumu veselīgam dzīvesveidam. Visus Zepter produkcijas radītājus ir iedvesmojis dzīvības un tās bezgalīgo iespēju brīnums. Senās zināšanas māca, ka pār pasauli valda 4 elementi: Gaisma, Ūdens, Gaiss un Uzturs. Tie nosaka Zepter produkcijas pamatus:

Sertificētā gaismas terapijas BIOPTRON,  ✓ Efektīvas Ūdens un Gaisa attīrīšanas sistēmas, ✓ Nepārspētas sistēmas veselīga uztura pagatavošanai Masterpiece Cookware, ✓ Risinājums veselīgam miegam Smart Sleep System.

Zepter ir izveidojis drošu tiltu starp cilvēci un dabu, mudinot mūs dzīvot veselīgu dzīvesveidu, pateicoties tās plašajam augstākās kvalitātes produktu klāstam.

Paklāju ekspresis, SIA

Ieriķu 5, Rīga, LV-1084
Tīrīšanas pakalpojumi: ✓ Paklāju tīrīšanas pakalpojumi ✓ Paklāja seguma ķīmiskā tīrīšana ✓ Mīksto mēbeļu un ādas mēbeļu ķīmiskā tīrīšana ✓ Paklāju, paklāja segumu un mēbeļu impregnēšana Paklāju maiņa un noma - Produkti: ✓ Klasiskie paklāji ✓ Kokvilnas paklāji ✓ Krāsainie paklāji ✓ Paklāji ar logotipu ✓ Kleen Thru (Komfort ) - komforts un drošība ✓ Kushion-Koil – paklāji, kas samazina nogurumu ✓ Kleen-Scarpe - universālais darba vietu paklājs

General Cleaning, SIA

Krustkalni, Zālītes 10, Ķekavas pagasts, Ķekavas nov., LV-2111
Piedāvātie pakalpojumi:: ✓ Ģenerālā tīrīšana ✓ Linoleja tīrīšana, vaskošana ✓ Logu mazgāšana ✓ Mīksto mēbeļu tīrīšana ✓ Telpu ikdienas uzkopšana ✓ Grīdu vaskošana ✓ Specializētā virsmu tīrīšana ✓ Ārējās teritorijas uzturēšana un kopšana

Mīksto mēbeļu tīrīšana Liepājā ProClean

Baterijas 11/13, Liepāja, LV-3401
Pakalpojumi:: ✓ Mīksto mēbeļu tīrīšana ✓ Automašīnu tīrīšana ✓ Paklāju tīrīšana ✓ Citu izstrādājumu tīrīšana ✓ Ķīmiskā tīrīšana ✓ Tīrīšana ar tvaiku Apraksts:

Mūsu galvenā specifika ir mīksto mēbeļu tīrīšana, mīksto grīdas segumu, kā arī vieglo un kravas automašīnu salonu ķīmiskā tīrīšana. Esam vadošā kompānija Kurzemē. Mūsu komanda pieskaņojas klienta izvēlētajai vietai un laikam, neatkarīgi no tā, vai tas ir brīvdienā vai svētku dienā, agri no rīta vai vēlu pēcpusdienā. Pēc īpašām klientu prasībām esam veikuši darbus arī nakts stundās.

Tiara L, SIA

Skolas 1, Liepāja LV-3401
Par uzņēmumu:

SIA "Tiara-L" - ātra un kvalitatīva veļas mazgāšana, gludināšana un ķīmiskā tīrīšana juridiskām un privātpersonām. Piedāvājumā savākšanas un piegādes pakalpojums Liepājā, 2.00 eiro pie pasūtījuma summas.

Legno LL, SIA, krāsas, lakas

Duntes 11, Rīga LV-1013
Produkti:: ✓ Poliuretāna lakas ✓ Akrila lakas ✓ Poliestera lakas ✓ NC lakas ✓ Ūdens apdares materiāli ārdarbiem ✓ Ūdens apdares materiāli iekšdarbiem ✓ UV lakas ✓ Beices ✓ Patina Misija:: LegnoLL misija ir viennozīmīga – piedāvāt vietējiem koka meistariem labāko, t.i., kvalitatīvas poliuretāna lakas un krāsas koka apdarei, lai klientu produkti iegūtu labāko vizuālo, funkcionālo un estētisko izskatu.

AT Latvia, SIA

Brīvības 180, Rīga LV-1012
Apraksts: AT Latvia tehniskās ortopēdijas centrs ir dibināts 2001. gadā. AT Latvia koncentrējas uz funkcionālu terapiju ortopēdijā un sporta medicīnā. Plašā klāstā piedāvājam ortozes, protēzes un dažādus tehniskos palīglīdzekļus, kas nodrošinās lielāku pacienta neatkarību un atvieglos ikdienu. Ar plašu ieskatu mūsu preču un pakalpojumu klāstā varat iepazīties mūsu mājaslapā.

Elitera, SIA, Tirdzniecības nams

Saules 70, Daugavpils, LV-5401
Audumi: Materiāli ✓ Kokvilna ✓ Mākslīgā āda ✓ Mežģīnes ✓ Mēbeļu audumi ✓ Zīds Izstrādājumi ✓ Izstrādājumi mājai ✓ Segas ✓ Spilveni ✓ Izšuvumi ✓ Dvieļi ✓ Gultas veļa Par veikalu: Mājas tekstila veikals un izšūšanas studija On-line. Neparastas un noderīgas dāvanas var iegādāties veikalā Elitera. ✓ izšūti dvieļi un halāti ✓ izšūtas lina pirtslietas un priekšauti ✓ izšūti spilveni un pledi ✓ izšūti t-krekli, bodiji, cepures utt. Latvijā ražots mājas tekstils Elitera: ✓ spilveni un segas ✓ 100% kokvilnas gultas veļa ✓ bērnu un zīdaiņu mājas tekstils ✓ grūtnieču spilveni Zīmola „Elitera” produkcija paredzēta cilvēkiem, kuri mīl sevi, savus bērnus, tuviniekus, savu māju… Mēs izjūtam to pašu un darām visu iespējamo, lai šī mīlestība atrastu reālu iemiesojumu katrā mūsu ražotā tekstila izstrādājumā, kuru mēs piedāvājam saviem klientiem. Perfekta kvalitāte un materiālu drošība – tie ir Latvijas ražotāja “Elitera” galvenie pamatprincipi mājas tekstila ražošanā.

ALTER AL, SIA, aprīkojums invalīdiem, nomas punkts-veikals

Turpinām strādāt klātienē!
Valkas 3, Daugavpils, LV-5417
Pretizgulējuma matrači , sēdekļi. Aprīkojums invalīdiem tualetē un vannasistabā.

NMS ELPA, SIA

Grebenščikova 1-335, Rīga, LV-1003
Apraksts: Medicīnas iekārtu noma. Nomā tiek piedāvātas iekārtas, kuras izmantojamas mājas apstākļu ārstniecībai un rehabilitācijai, funkcionālās gultas ar izpirkšanas tiesībām. Kā pasaules pieredze rāda, ārstniecības laiks mājas apstākļos ir daudz efektīvāks, iedarbīgāks nekā slimnīcās vai ārstniecības iestādēs pavadītais.

Lindas šūšanas salons

Krūmu 41-43, Liepāja LV-3405
Par uzņēmumu:

Lindas šūšanas salons – šūšanas pakalpojumi dāmām un kungiem. Apģērbu šūšana un labošana. Jaunums Liepājā - lielākais apģērbu tīrītavu un veļas mazgātavu tīkls Latvijā, IRVE, laipni aicina izmantot kvalitatīvos pakalpojumus gan liepājniekus, gan pilsētas viesus.

Kudrjavceva Z., šūšanas pakalpojumi

Mārupes 19, Rīga, LV-1002
Tentu, visa veida tentu ražošana, šūšana, izgatavošana. Mašīnu, kuteru, piekabju, puspiekabju, nojumju remonts, nojumju, tūrisma inventāra, pārklāju, čeholu, mugursomas, mugursomu, tekstila, sporta, mūzikas instrumentu, brezenta, matraču, nojumes, izstrādājumi, izstrādājumu, salonu, jahtu, inventāra, piekabju, puspiekabju, markīzu,

Privacon Baltics, SIA

Akmeņu 39, Ogre, Ogres nov., LV-5001
Piedāvājam: ✓ Žoga paneļi; ✓ Ruļļu žogi; ✓ Stabi; ✓ Vārti; ✓ Automātika; ✓ Furnitūra; ✓ Dizaina priekšmeti; ✓ Skrūvpāļi Uzņēmums ar pieredzi!: Uzņēmuma uzkrātā darba pieredze Latvijā un starptautiskā vidē, ņemot vērā klientu apmierinātību par iegādāto kvalitatīvo preci, rosināja Privacon Baltics izveidot un piedāvāt būvniecības pakalpojumu, kas nodrošina pārdošanas, piegādes un montāžas procesa apvienojumu. Lai apliecinātu Privacon Baltics darbības ilgtspēju un kvalitāti, šogad uzņēmumā ir sertificēta integrētā kvalitātes, vides un arodveselības vadības sistēma un saņemti attiecīgie ISO sertifikāti. Ņemot vērā klientu vēlmes un vajadzības palielinot un dažādojot piedāvājamo preču un pakalpojumu klāstu, Privacon Baltics ar lielu apņēmību raugās nākotnē!

Stils, mēbeļu ražotne

Jupatovkas 5, Rēzekne LV-4601
Mēbeles pēc individuālā pasūtījuma: ✓ Priekštelpas mēbeles ✓ Virtuves mēbeles ✓ Biroja mēbeles ✓ Dzīvojamās istabas mēbeles ✓ Bērnu istabas mēbeles ✓ Skapji ✓ Guļamistabas mēbeles ✓ Vannas istabas mēbeles Mēbeļu ražotne:

Ja nepieciešamas mēbeles, tad uzticiet šo uzdevumu profesionāļiem. Mēs piedāvājam augstas kvalitātes, Latvijā ražotas mēbeles, kas patiks katram mūsu klientam. Pie mums atradīsiet īsto risinājumu savām vajadzībām. Liekot klienta intereses pirmajā vietā, varam izgatavot mēbeles, kas atbildīs klientam nepieciešamajam dizainam, funkcionalitātei un budžetam.

Liarps, SIA, Preces sportam un atpūtai

Partizānu 28, Balvi, Balvu nov., LV-4501
Apraksts: Preces makšķerēšanai, tūrismam, sportam. Pirotehnika.

Tirasmebeles.lv, Mīksto mēbeļu tīrīšana

Sinagogas 4, Ventspils LV-3601
Apraksts: ''Tirasmebeles.lv" Jums piedāvā profesionālo mīksto mēbeļu, paklāju ķīmisko tīrīšanu, kā arī uzkopšanas darbus telpās, mājās, dzīvokļos, birojos, ofisos. Kurzeme, Ventspils novads, Ventspils. Tirasmebeles.lv ir lieliska izvēle tīrīšanas servisa nodrošināšanai! Kvalitatīvi tīrām grīdas mīkstos segumus, matračus, gultas, krēslus, dīvānus, paklājus.